Om oss

Drømmer du om nytt bad? Ta kontakt med oss – så får vi sett på prosjektet ditt sammen, og realisert din drøm om nytt bad, til sitt fulle potensiale.

Illustrasjon av totalrenovering av bad - Flis & Våtrom AS

Vi har utført mange jobber i forskjellige borettslag og har erfaring med disse typer jobber gir vi disse en ekstra rabatt på fliser og materiell ved bruk av oss , samt gode priser på elektrisk og rør m.m

Flis & Våtrom AS har et solid team som kjenner hverandre godt, da vi jobber sammen på disse prosjektene jevnlig. På denne måten er du også sikret som kunde. Vi jobber effektivt, og ivaretar dine interesser på best kvalitetssikret måte. Kvalitet, service og kundetilfredshet er i førersetet her hos oss – fornøyde kunder er beste markedsføring.

Vi leverer også FDV dokumentasjon (bilder leveres digitalt)  eller i papirformat, etter ønske.

Vi benytter oss av Boligmappa for å lagre dokumentasjon for fremtiden for din bolig eller eiendom.

Vi tar primært oppdrag i hele Vestfold, men kan utføre befaring utenfor Vestfold om ønskelig.

Alt innen flislegger- og murerarbeid.

Flis & Våtrom AS utfører alt innen flislegger- og murerarbeid. 

Drømmer du om nytt bad? Ta kontakt med oss – så får vi sett på prosjektet ditt sammen, og realisert din drøm om nytt bad, til sitt fulle potensiale.

Vi har spesialisert oss innenfor totalrehabilitering av bad – der vi stiller ansvarlig, og koordinerer arbeidet. På denne måten forholder du deg som kunde kun til èn bedrift som ivaretar dine interesser på best mulig måte.

Daglig leder som utfører arbeidet er selvfølgelig FFV Sertifisert.