flislegging

Drømmer du om nytt bad? Ta kontakt med oss – så får vi sett på prosjektet ditt sammen, og realisert din drøm om nytt bad, til sitt fulle potensiale.

Flislegging av Flis & Våtrom AS

For ikke så mange år siden var 30×30 cm fliser ansett som store, og det var utfordringer med å legge disse. Nå er Storformat fliser så store at man må ha kranbil for å løfte kassene samt flere montører.

Kundene ønsker jevnere overflater med færre og smalere fuger. Disse er kommet til å bli og dette gir oss mange utfordringer på godt og vondt, vi utvikler oss stadig og det er bra for bransjen.

Legging av storformat fliser krever stor nøyaktighet og kunnskap, samt en del kreativitet og spesialverktøy. Det er der vi kommer inn i bilde med vår kompetanse og erfaring.

Slik at det ferdige produktet både stiller forskriftsmessige krav, og tilfredsstiller kunden sitt ønske. For oss er det viktig å fokusere på disse tingene.

Alt innen flislegging

Trenger du hjelp av en dyktig flislegger kan vi hjelpe deg. Det kan være flis på bad, vaskerom eller over kjøkkenbenken. Flisleggeren kan også hjelpe deg med flislegging av gulv både innendørs og utendørs.

Hva med skiferfliser i gangen, eller på kjøkkenet? Hva med å flislegge det utvendige inngangspartiet, eller utvendig terrasse? Vi leverer frostsikre fliser.

I slike prosjekter kan det også være nødvendig med hjelp innen mur og puss.

Ta kontakt med våre spesialister.