Mur og puss

Drømmer du om nytt bad? Ta kontakt med oss – så får vi sett på prosjektet ditt sammen, og realisert din drøm om nytt bad, til sitt fulle potensiale.

Mur og puss​ - Flis & Våtrom AS

Med pussisolasjonssystemene får byggherren en kombinasjon av en varig, isolerende og pusset fasade. Puss på isolasjon blir mer og mer aktuelt, med tanke på etterisolering av nyere og eldre bygningsmasse.

Både komplett etterisolering av større bygg og eneboliger, samt etterisolering av kjellere og sokler er økonomiske og miljøvennlige løsninger.

Puss på isolasjon krever de samme forholdsregler som for vanlig pussing, når man kan gjøre det i løpet av året: Planlegging på vinteren/ våren og igangsetting og sluttbehandling i løpet av sommeren.

Da er bygningen klar for å møte den norske vinteren

Alt innen mur og puss

Vi tar på oss alt innen mur og puss.

Utvendig må muren overflatebehandles for å sikre at den blir vann- og lufttett. Slemming kan brukes når murverket er jevnt murt, eller skal være under bakken. Utvendig lønner det seg alltid å pusse muren.

Vi tar også på oss oppdrag innenfor totalrenovering.

Mason building and leveling first layer of concrete floor

Vi søker dyktig flislegger - murer

Stillingene vil bestå i varierende arbeidsoppgaver innen flis/mur faget, som blant annet å sparkle — støpe gulv, membran arbeid, flislegging, riving av gamle våtrom, bygge opp våtrom fra A-Å etc. Både for privatkunder og på prosjekter.

Flislegger/Murer må ha svennebrev eller lang erfaring og kunne arbeide selvstendig.

Arbeidsområdet vårt er i Vestfold og Telemark