Totalrenovering av baderom -våtrom !!!

img_3177.jpg

Når du planlegger oppussing av et baderom, er det flere viktige faktorer du bør vurdere. Her er noen ting du bør tenke på:

Valg av Totalentreprenør for baderommet ditt

Som totalentreprenør for baderom tar vi ansvaret for hele prosessen med å renovere eller bygge et baderom. Dette inkluderer planlegging, design, innkjøp av materialer, koordinering av håndverkere og tilsyn med arbeidet for å sikre at alt blir utført i samsvar med dine/kundens ønsker og krav.

Som totalentreprenør vil vi sørge for at alle aspekter ved baderommet blir tatt hånd om. Dette kan omfatte rørleggerarbeid, elektrisk arbeid, flislegging, maling, installasjon av baderomsutstyr og eventuell snekkerarbeid. Vi vil også være ansvarlig for å sikre at alle byggeforskrifter og forskrifter blir overholdt.

Som totalentreprenør er det viktig å ha god kunnskap om baderomsdesign, materialer og konstruksjonsteknikker. Alle våre underleverandører/samarbeidspartnere er i stand til å kommunisere og samarbeide effektivt med kunden, håndverkere og andre involverte parter for å sikre en vellykket gjennomføring av prosjektet.

Vi som er totalentreprenør har et nettverk av pålitelige håndverkere og leverandører som vi samarbeider regelmessig. Dette hjelper til med å sikre at arbeidet blir utført av erfarne fagfolk og at materialene som brukes er av høy kvalitet.

Det er også viktig å tenke før du tar kontakt med baderoms entreprenør / håndverkere
 1. Budsjett: Bestem hvor mye penger du er villig til å bruke på oppussingen. Dette vil hjelpe deg med å ta beslutninger om materialer, utstyr og eventuell profesjonell hjelp du trenger.
 2. Funksjonalitet: Tenk på hvordan du ønsker at baderommet ditt skal fungere. Hvilke behov har du? Vil du ha et badekar eller en dusj? Hvor mye lagringsplass trenger du? Vurder også belysning, ventilasjon og oppvarming.
 3. Stil og design: Velg en stil som passer din personlige smak og harmonerer med resten av hjemmet ditt. Utforsk forskjellige farger, flis størrelse, inventar og tilbehør for å skape den ønskede atmosfæren.
 4. Materialvalg: Velg holdbare og fuktsikre materialer som egner seg for baderommet. Fliser er vanligvis et godt valg for gulv og vegger, men det finnes også alternative materialer som vinyl eller våtromspanel. Vurder også materialer til benkeplater, skapdører og sanitærutstyr.
 1. Vann- og elektriske installasjoner: Sørg for at vann– og elektriske installasjonene er i god stand. Hvis det er behov for reparasjon eller oppdatering, er det viktig å bruke profesjonelle fagfolk til å utføre arbeidet.
 2. Tid og planlegging: Sett opp en tidsplan for oppussingen med entreprenøren og sørg for å planlegge godt i forkant. Vær oppmerksom på eventuelle bestillingsfrister for materialer og utstyr, og husk at oppussingsprosjekter ofte tar lengre tid enn forventet.
 3. Byggeregler og tillatelser: Sjekk lokale byggeregler og sørg for å innhente eventuelle nødvendige tillatelser eller godkjenninger før du starter oppussingsarbeidet. Dette kan du ta opp med håndverker på befaringen og få ytterligere informasjon.
 4. Riv og forberedelse: Før du kan begynne å installere de nye elementene, må du rive ut de gamle. Vær forsiktig når du fjerner eksisterende fliser, sanitærutstyr og annet, slik at du ikke skader veggene eller gulvet. Sørg for å tette eventuelle rør eller elektriske ledninger før du starter med oppussingen.
 5. Når det gjelder inngåelse av kontrakt for renovering av et baderom, er det viktig å sikre at alle detaljer og betingelser er klart definert for å unngå misforståelser og uenigheter senere.

Litt om forsikring

 1. Boligforsikring: Sjekk forsikringspolisen din for å se om den dekker renoveringsskader. Noen boligforsikringer kan inkludere dekning for bygningsmessige endringer. Les gjennom vilkårene og ta kontakt med forsikringsselskapet ditt for å få klarhet i hva som er dekket.
 2. Håndverkerforsikring: Hvis du leier inn en entreprenør/håndverker til å utføre renoveringen, må du forsikre deg om at håndverkeren har en ansvarsforsikring. Dette vil beskytte deg hvis det oppstår skader eller feil under arbeidet. Be om dokumentasjon på forsikringen før du starter prosjektet.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest